Skicka din förfrågan om Mark/Trädgårdsanläggning, Trädfällning och Fastighet/Bostadsrättsförening. Svar inom 48 timmar. Skicka här.

 

 

Trädgårdsanläggning

I din privata trädgård eller utemiljön i din bostadsrättsförening i Göteborg med omnejd

DCM Fastighetsservice grundades 1987, vi har två generationers erfarenheter och mer än 30 år i Träd/Trädgårdsbranschen. Vi är ett mindre familjeföretag där vi har dig som kund och din trädgård i fokus, där en öppen och nära dialog mellan alla parter ger ett slutresultat utöver det vanliga.

Angående försäkringsfrågan är alla medarbetare fullt försäkrade samt även omgivningen som ex. hus mm. Vårt försäkringsbolag är Trygg-Hansa sedan många år tillbaka och beloppet uppgår till 10 000 000 kr.

Mark/Trädgårdsarbete & grävarbete i Göteborg med omnejd.

Hos oss får du otroligt erfarna plattsättare som har en känsla för kvalitet och ett bra öga för detaljer. Vi utför ett tryggt arbete och lämnar alltid garantier. Låter man ett proffs utföra jobbet vet man också att det håller över tid.

Vissa arbeten i trädgården kräver mer omfattande förarbete i form av grävning. Det kan vara jord, träd, sten mm. Som behöver grävas bort inför anläggning av tillexempel: en ny trappa, plattsättning, mur, infart, gräsmatta, plantering av växter/träd och mycket fler.

DCMs 4 tips för Trädgårdsanläggning/markarbete

  1. Att man har en grund för hur man vill att det ska bli sen tillsammans med oss få tips och givetvis fler bra idéer.
  2. Låt alltid en seriös firma titta på arbetet och lämna offert. Det hjälper vi på DCM till med. Kostnadsfritt
  3. Bygglov krävs väldigt sällan men om plattsättningen sker nära tomtgräns eller gäller väldigt stora ytor kan det vara bra att stämma av med kommunens       byggnadsnämnd angående bygglov/Tomtgräns.
  4. Kombinera inte för mycket, utan håll dig till enkelt och lätt sköt.

Här ser du en sammanfattning av de vanligaste tjänster vi utför

Stensättning

Murar

plattläggning

Trappor

Asfaltering

Plantering

Gräsanläggning

Fyll i formuläret och låt oss på DCM komma ut och titta på dina idéer och ge dig en kostnadsfri offert för Trädgårdsanläggning.

Pryd din trädgård med marksten, murar, växter eller plattor

Att framhäva grönskan med marksten och plattor eller murar ger din trädgård eller gård en riktigt flott karaktär. Det kan vara stenläggning vid entrén eller en ny infart. En trappa i en slänt, stenmurar eller en slingrande trädgårdsgång. Oavsett hur dina drömmar och planer ser ut har vi både stensättare, plattläggare, arborister, som kan göra dem till verklighet.

Välkommen till oss med din trädgårdsdröm!